Ribizli, szeder, málna, feketeribizli harmónikus kombinációja.
A flavonoid vegyületek vagy másképp bioflavonoidok állnak a gyümölcsök fajtára jellemző íze mögött. A legtöbb ilyen vegyület antioxidáns hatását együtt fejti ki. A bogyós gyümölcsök intenzív színe, illata, és íze, egyértelműen mutatja gazdag beltartalmi értéküket. A szervezetben zajló oxidációs folyamatok gátolásával, segíti a sejtek megújulását. Igazi szuperélelmiszerek! Napi fogyasztása kifejezetten ajánlott!
Ribizli, szeder, cukor, málna, feketeribizli.
Limonádéba cukor helyett, vízzel vagy szódával hígítva, koktélokba vagy akár magában is fogyasztható. Süteményekre öntetként, látványos meglepetés készülhet a felhasználásával. Kitűnő sorbet, jégkrém, házifagyi alapanyag. Natúr joghurtot is ízesíthetünk vele, így biztosak lehetünk hogy adalékanyagmentes finomsággal kényeztetjük magunkat ;).
Frissítő limonádé elkészítése: Szirup / víz aránya 1:7